Kako naju je dermatolog Ljubljana ogovoril na večerji

Nekega večera sva se s prijateljico odpravile ven. Odločile sva se, da greva najprej na večerjo. Usedle sva se na teraso in naročile jedi. Kmalu za tem, ko sva dobile predjed, se nama je predstavil moški, ki je po poklicu dermatolog. Zapletli smo se v pogovor in kmalu nama je dal njegovo vizitko, na kateri je pisalo dermatolog Ljubljana ter njegovi podatki. 

Moški je bil kar simpatičen in ker je tako vneto razlagal o njegovem poklicu, sva se odločile, da ga kar poimenujeva dermatolog Ljubljana, saj nama ni nikoli zaupal njegovega imena. Kasneje se nama je pridružil na večerji in pogovor se je nadaljeval. Vprašale sva ga kaj točno počne. Rekel je, da se ukvarja s težavami s kožo na:

  • Obrazu
  • Dekolteju
  • Hrbtu
  • Nogah

Kasneje sva se brez njega odpravile naprej po mestu. Kolegico sem vprašala kako se ji je zdel dermatolog Ljubljana in zamsejala se je. Rekla je, da ji je bil všeč in misli, da ga po poklicala. Presenečeno sem jo pogledala in rekla, da mislim, da bi ona in dermatolog Ljubljana bila prav lušen par. Večer sva zaključile s kozarcem vina v sosednji vinoteki. Naslednji teden sem jo poklicala in vprašala kako je. Smeje je odgovorila, da jo je dermatolog Ljubljana poklical in povabil na zmenek.

Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Zelo sem bila vesela, da jo je dermatolog Ljubljana kontaktiral in povabil ven. Kmalu za tem sta šla na prvi zmenek. Povedala mi je, da sta se odpravila na kavo in tortico v mesto in, da sta se imela neskončno dobro. 

Zanimalo me je, ali se bosta še kdaj videla. Rekla je, da definitivno, saj je na zmenku res uživala. Kasneje mi je zaupala, da misli, da je dermatolog Ljubljana pravi za njo in da upa, da se bo zveza z njim nadaljevala.