Kanjoning je nekaj, kar lahko preizkusiš s prijatelji

Zelo velikokrat se zgodi, da se dobim z prijatelji in na koncu nimamo pojma, kaj bi delali. To je seveda lahko velikokrat velik problem, saj potem izgubiš voljo se sploh še kdaj dobiti z njimi. Potem pa sem začela tudi sama razmišljati in želela sem seveda popestriti naše naslednje videnje.

Kanjoning je nekaj, kar lahko preizkusiš s prijatelji

Res sem veliko gledala preko spleta in našla sem eno stvar, ki bi znala biti zanimiva za nas. Ta stvar je bila kanjoning. Kanjoning je definitivno nekaj, kar jaz še nisem preizkusila in sem definitivno tudi prepričana, da moji prijatelji tudi niso preizkusili tega. Ravno zato sem rezervirala termin, brez da bi jim povedala ter jih prosila, če bi se lahko dobili na neki kavi na tisti dan, ko imamo termin. Seveda so vsi privolili, kot sem pričakovala, in potem ko smo se dobili vsi na kavi, sem jim povedala, kaj bomo danes delali. Ko so slišali besedo kanjoning, so se najprej seveda vprašali, kaj to sploh je.

Na spletu sem jim pokazala nekaj slikic in takoj so bili zainteresirani. Seveda sem bila zelo vesela, ko sem to slišala in komaj sem čakala, da se s svojimi prijatelji podam na to dogodivščino. Vsi smo lepo prišli tja in najprej so nam seveda razložili, kako bo to vse skupaj potekalo. Vsi smo bili res zelo veseli in komaj smo čakali, da se pot prične. Ko smo začeli, smo bili seveda najprej vsi nervozni, saj nismo vedeli, kaj točno pričakovati. Ko pa smo prišli na konec, pa smo seveda želeli iti še enkrat.

Kanjoning nam je definitivno popestril naš dan in pa našo druženje. Se mi zdi tudi, da smo se nekako zbližali in da smo sedaj dosti bolj povezani kot prej. Tista kava je nekako postala že res rutina in nismo več vedeli, kaj bi si povedali in kaj bi počeli tako, da nam je ta kanjoning res zelo polepšal dan in pa polepšamo naše prijateljstvo.