Mojim otrokom sem naredil fitnes na prostem kar doma

Že od malega svoje otroke vzpodbujam, da se čim več ukvarjajo z športom, tako so sedaj že mladostniki in pravi čas, da sem jim naredil fitnes na prostem, ker so ga potrebovali. Imam namreč tri sine in vsi so športniki. Tako smo postali športna družina. Problem pa je nastal, ko so telovadili doma. Tako si je vsak kar nekaj kupoval, da bi njegova telovadba bila čimbolj uspešna, vendar ko sem jaz to opazoval, se mi je porodila ideja, da pa bi bili res veseli, če bi doma imeli fitnes na prostem, ker tako bi vsak lahko telovadil kot si je želel.

Tako sem se pogovoril z sinovi in bili so presrečni, da bi imeli fitnes na prostem, tako sem moral vedeti, kaj ti moji trije fantje potrebujejo, katere so tiste vaje, ki jih počnejo vsak dan, da sem lahko poklical ponudnika in mu povedal svoje želje. Po telefonu sva se dogovorila za srečanje v živo, da se vse dokončno dogovorimo, to mi je bilo tudi zelo všeč, ker tako smo se lahko pogovorili z sinovi skupaj. 

Ta dan smo dorekli vse, sinovi so povedali svoje želje kar njemu, on je naredil načrt za naš fitnes na prostem in samo čakali smo še, da bo narejen. Bil sem ponosen sam nase, da sem naredil to odločitev, ker sinovi so to potrebovali. Saj veste kako telovadijo fantje, samo da je moč in mišice in fitnes na prostem jim bo to omogočil.

No, pa ne samo fantom, ko je bil fitnes na prostem narejen, je pritegnil tudi mene. Tako jaz sedaj telovadim zjutraj, moji sinovi pa popoldan, ko pridejo iz šol in treningov. Prav nikoli ne mine dan, da ne bi nekdo zunaj telovadil, tako da to je bila res dobra investicija in fitnes na prostem pri nas doma je imeti carsko.