Ženski čevlji in eleganca

Poznate katero žensko ali punco, ki ima celo omaro čevljev in ko gre na kakšen dogodek, gre v nakup novih, ker tisti ženski čevlji, ki jih ima doma niso v redu? Že sama poznam občutek, ko si kupim nove čevlje, kako srečna sem takrat in kako jih z ponosom nosim, ko pa jih obujem parkrat pa mi že ni več isto in že pogledujem po novih. Če je tako lepo imeti nekaj novega, počutiš se tako fino in tisti dan postane kar lepši, pa če so to ženski čevlji, obleka ali pa torbica. 

Včasih se nisem tako elegantno oblačila, od kar pa sem dobila službo, sem spremenila stil, no ne čisto, lahko rečem, da sem se samo začela bolj elegantno obuvati, nisem mogla verjeti, kašno spremembo naredijo pri obleki elegantni ženski čevlji, prav tako pri postavi.

Resnično so petke zakon in naredijo tisto piko na i pri eleganci. Samo kaj, ko je nošenje petk kar naporno, seveda je odvisno kje jih nosimo ali kakšna je naša služba, bolj sedeča ali stoječa. 

Sama sem ta srečnica, da je moja služba bolj sedeča in tako so moji ženski čevlji lahko petke, sama se v petkah zelo dobro počutim, lahko rečem, da mi vlivajo samozavest, kakšen moški pogled se za mano sedaj prej obrne, kot prej, ko nisem nosila petk, pa še sama sem bolj zadovoljna. 

Vsaka ženska bi morala kdaj pa kdaj obuti petke, da bi se počutila elegantno in lepo, ker vsaka ženska je lepa, le da nekatere nimajo te možnosti, da bi si lahko privoščile toliko oblek, čevljev, kozmetike, kot si lahko nekatere. 

Zame so ženski čevlji petke in vedno, ko mi v trgovini ponudijo ženske čevlje, mislim, da mi bodo ponudili petke, ne vem zakaj imam to v glavi, čeprav se da najti prav lepe elegantne nizke čevlje, z katerimi se danes ustvarja ogromno lepih stilov in ženski čevlji so lahko tako športni kot elegantni, petke pa bodo vedno imele svoje mesto v eleganci.